Volg De Wrikker via Facebook alle nieuws, aanbiedingen en evoluties kan je daar ontdekken!


Duurzaamheidsverslag update!

July 2020

Duurzaamheidsverslag Update! Na 10 jaar mocht het wel. Een volledig herziene en dus actuele versie van ons verslag, gaande van milieu items tot personeel, de manier waarop wij werken en onze houding naar klanten, leveranciers, collega's. Hoe wij werken, denken, handelen. Als je dit hebt doorgenomen kan je vlot meedoen aan een Wrikker-Quiz! Misschien moeten we ook de corona-crisis dankbaar zijn voor de extra vrijgekomen tijd hiervoor :-)

Duurzaamheidsverslag update!

Heidelberg speedmaster

February 2020

Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad, we zijn echter helemaal bij met de installatie van deze nieuwe Heidelberg 4 kleuren offset pers. De muur die het papiermagazijn van de werkvloer scheidde moest eraan geloven, de 'nieuwe' degels werden in de plaats van de oude 2 kleuren offsetpers gezet. De hele wissel van de ecocolor met de nieuwe speedmaster bracht heel wat met zich mee. Maar uiteindelijk zijn we terug op stoom geraakt. Helemaal klaar om jullie nog sneller kwalitatief werk te leveren.

Heidelberg speedmaster Heidelberg speedmaster Heidelberg speedmaster Heidelberg speedmaster Heidelberg speedmaster Heidelberg speedmaster

Groot, groter, grootst...

October 2018

Grootformaat prints lagen niet binnen onze 'inhouse' mogelijkheden, dankzij deze Epson SureColor T7200, nu dus wel, tot zelfs A0 formaat (841 x 1189 mm). Van rol tot vlakwerk.

Groot, groter, grootst...

Oud is het nieuwe Nieuw.

July 2018

We konden het niet laten, en dus hebben we twee oude Heidelberg persen geïnstalleerd. Een degelpers en een cilinderpers. Bedoeling is, eens we ze beiden operationeel hebben, u te kunnen verwelkomen met een breder aanbod aan diensten en technieken.

Oud is het nieuwe Nieuw.

Van loper tot doosje.

February 2018

We hebben de oude degel die als museumstuk aan het onthaal stond gestald, nieuw leven ingeblazen. Vanaf nu maken we de doosjes waarin we uw naamkaartjes leveren zelf met dit stuk nog prima functionerend antiek. De oude rakker geeft een nieuwe functie aan lopers en misdruks. Upcycling is the way to go!

Van loper tot doosje. Van loper tot doosje.

Konica Minolta Bizhub Press C1100

October 2017

Alhoewel we redelijk tevreden waren over onze allereerste digitale pers (MGI DP 7800 XL) hebben we toch het besluit genomen 'm te vervangen door een nieuwe machine, eentje die sneller print en nog betere kwaliteit levert, ziehier de Konica Minolta Bizhub Press C1100. We hopen hiermee uw digitaal drukwerk tot SRA3 (45cmx32cm) nog gezwinder te kunnen produceren.

Konica Minolta Bizhub Press C1100

Alweer mochten we de witte zakdoek hanteren...

March 2017

...en dat bij het afscheid nemen van Luc, die de welverdiende "rust" van het pensioen mag genieten. Luc was in eerste instantie drukker aan de offsetpersen, en nam daarna de afwerking voor zijn rekening, een absolute zegen voor het collectief vanwege Luc's indrukwekkende technische bagage en inzicht, en genadeloos oog voor detail en kwaliteit. Bedankt Luc voor je jarenlange inzet en energie, we gaan je missen.

Welkom Jan,

January 2017

Uiteraard hebben we iemand gezocht die de capabele schoenen van Luc na zijn nakende pensionering gaat kunnen vullen, en we hebben hem gevonden in de persoon van Jan, die de wrikkerploeg op de afwerking is komen vervoegen.

Welkom in ons team Jan! (Spijtig genoeg is Jan ondertussen niet meer één van de collega's).

Nieuwe drukpers!

March 2015

Een drukpers is misschien niet geheel de juiste benaming, we spreken soms van een opgewaardeerde printer. Maar wel ideaal voor alle kleine oplages en drukwerkjes die snel klaar moeten zijn. De MGI levert kwaliteitsdrukwerk zonder de huidige startkost voor offset en levert daardoor goedkoper drukwerk... aangezien het drukwerk meteen droog is kan er ook verwerkt worden vlak na productie. Belangrijk voor het milieu is het volledig wegvallen van een materiaalkost zoals offsetplaten. Vertel het voort!

Nieuwe drukpers!

We wuiven uit...

December 2013

Een hele mijlpaal is het eigenlijk voor iemand als hij/zij op rust mag, en genieten van de opbrengst van de gewerkte jaren... Zowel Hedwige die instond voor de boekhouding als Joost die het onthaal en de coördinatie op zich nam, hebben ons pand verlaten. Dankjewel collega's voor jullie jarenlange inzet en overgave om van De Wrikker de zaak te maken die het nu is. Jullie zijn fijne mensen!

Rechte rug...

June 2011

Het was al geruime tijd een droom, maar eindelijk realiteit! Vanaf nu kunnen we jullie publicaties ook afwerken met rechte rug. Het gaat daarbij niet over de wijze waarop wij zitten of liggen, maar over de rug van de publicatie. Afhankelijk van een aantal afmetingen kunnen we de afwerking van gelijmde brochures en boekjes nu gewoon in huis verzorgen. We informeren nog naar de mogelijke milieuaspecten van de lijmsoort...

Rechte rug...

De Wrikker in perspectief

March 2011

Voor de Pappenheimers onder jullie: er is nu ook een brochuurtje over De Wrikker, ideaal om ons bedrijf even toe te lichten! Hier te downloaden.